Kinderopvang - Berkenwoude

BSO Villa Perkouw

Neem contact op
Voetbalvereniging FC Perkouw, Dreef 73.
2825 AN
Berkenwoude

Ma, di en do 14.00-18.00

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
06 – 598 600 77

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Welkom op Villa Perkouw!

Wat hebben we een fijne plek gevonden voor onze buitenschoolse opvang in Berkenwoude! Bij Voetbal Vereniging FC Perkouw vind je onze nieuwe BSO Villa Perkouw. Je bent er welkom vanaf 12 december 2022. Een prachtige locatie om je binnen én buiten te vermaken na schooltijd. Hoewel het geen sport-BSO is, kun je je er natuurlijk wel lekker uitleven met zo’n grasmat voor de deur!

Over BSO Villa Perkouw

Deze locatie buitenschoolse opvang in Berkenwoude heet BSO Villa Perkouw. Deze BSO bevindt zich op sportpark “Over de Wetering” aan de Dreef. Vanuit het clubgebouw kijk je prachtig uit over het groene veld en de weilanden erachter. We hebben er alle ruimte om de tijd na school gezellig door te brengen.

Altijd een avontuur!

Kinderen vinden het heerlijk om hun vrije middag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes door te brengen. Zeker als er allerlei leuke dingen te doen zijn. Op onze BSO hoef je je namelijk niet snel te vervelen! We hebben allerlei spelletjes en knutselmaterialen, veel speelgoed ook voor binnen en buiten. Je kunt ook even lekker wegdromen in een leuk boek of misschien even gamen? Je zult zien, je komt hier tijd te kort!

Praktische informatie

Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat in de dagelijkse praktijk?
Lees onze folder Praktische informatie BSO Villa Perkouw.

Gezelligheid na schooltijd

De kinderen kunnen bij BSO Villa Perkouw terecht voor naschoolse opvang (NSO). De kinderen kunnen echt even ontspannen met een spelletje, knutselwerkje of gewoon even niets doen.  Natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers te drinken en te eten in de middag. Ook is er voor ieder kind een lekker stukje fruit.

Ook BSO in de schoolvakanties

Op onze naschoolse opvang Villa Perkouw neem je iedere week op vaste dagen NSO af, gedurende het hele jaar.

Een impressie

Villa Perkouw
Villa Perkouw
Villa Perkouw opvanglocatie
Villa Perkouw zithoekje
Villa Perkouw veld
Villa Perkouw locatie
Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“De beroepskracht praat op vriendelijke toon met de kinderen en zegt, ‘Hang je jas maar even op dan gaan we zo aan tafel’. De kinderen luisteren goed naar de beroepskracht en volgen haar instructies op. De beroepskracht schenkt het drinken in en praat in de tussentijd met de kinderen aan tafel en zegt, ‘Daar zijn jullle alle 6 weer, wat gezellig!’. De kinderen beginnen spontaan het aantal kinderen te tellen. De beroepskracht lacht en zegt, ‘en vanaf maart komt er een nieuw kindje bij op de groep’. De beroepskracht pakt een stapel kleurplaten en begint te vertellen, ‘Kijk, ik heb wat leuks voor jullie uitgeprint, mooie kleurplaten’. De beroepskracht draait de kleurplaten om zodat ze goed te zien zijn. ‘Yes’, roepen de kinderen. De beroepskracht vervolgt haar verhaal en zegt, ‘En als er een vriendje of papa’s en mama’s jarig zijn, heb ik ook verschillende kleurplaten uitgeprint om in te kleuren. De kinderen luisteren aandachtig en de beroepskracht zegt: ‘En nu gaan we eten en drinken, eet smakelijk’. De kinderen volgen het voorbeeld van de beroepskracht en zeggen, ‘Eet smakelijk’. Er is een gemoedelijke sfeer op de groep.”

GGD inspectierapport en LRK nummer

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Je vindt het rapport en het LRK nummer van deze locatie op:  www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure Kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Handige ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp KOS. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Ook kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp