Kinderopvang - Berkenwoude

BSO Villa Perkouw

Neem contact op
Vanaf november 2022: voetbalvereniging FC Perkouw, Dreef 75
2825 AN
Berkenwoude

Ma, di en do 14.00-18.00

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
06 – 598 600 77

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Welkom op Villa Perkouw!

Wat hebben we een fijne plek gevonden voor onze buitenschoolse opvang in Berkenwoude! Bij Voetbal Vereniging FC Perkouw vind je onze nieuwe BSO Villa Perkouw. Je bent er welkom vanaf november 2022. Een prachtige locatie om je binnen én buiten te vermaken na schooltijd. Hoewel het geen sport-BSO is, kun je je er natuurlijk wel lekker uitleven met zo’n grasmat voor de deur!

Over BSO Villa Perkouw

Deze locatie buitenschoolse opvang in Berkenwoude heet BSO Villa Perkouw. Deze BSO bevindt zich op sportpark “Over de Wetering” aan de Dreef. Vanuit het clubgebouw kijk je prachtig uit over het groene veld en de weilanden erachter. We hebben er alle ruimte om de tijd na school gezellig door te brengen.

Altijd een avontuur!

Kinderen vinden het heerlijk om hun vrije middag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes door te brengen. Zeker als er allerlei leuke dingen te doen zijn. Op onze BSO hoef je je namelijk niet snel te vervelen! We hebben allerlei spelletjes en knutselmaterialen, veel speelgoed ook voor binnen en buiten. Je kunt ook even lekker wegdromen in een leuk boek of misschien even gamen? Je zult zien, je komt hier tijd te kort!

Gezelligheid na schooltijd

De kinderen kunnen bij BSO Villa Waterviolier terecht voor naschoolse opvang (NSO). We hebben hier een huiselijke sfeer wat ervoor zorgt dat kinderen echt even kunnen ontspannen. Natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers te drinken en te eten in de middag. Ook is er voor ieder kind een lekker stukje fruit.

Ook BSO in de schoolvakanties

Op onze naschoolse opvang Villa Perkouw neem je iedere week op vaste dagen NSO af, gedurende het hele jaar.

Een impressie

Gek op sport en bewegen?

Houdt je kind van sport of heb je een echt buitenkind? Dan is onze Sport-BSO misschien een leuk alternatief. Of als leuke aanvulling op de reguliere BSO. De Sport-BSO is beschikbaar in Schoonhoven en in Bergambacht.

Een dagje Sport-BSO erbij?
Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“Er heerst een ontspannen, open sfeer in de groep. Nadat de kinderen in hun eigen basisgroep iets gegeten en gedronken hebben, mogen zij gaan spelen. De kinderen maken gebruik van het hele pand en de buitenruimte. De pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen waar nodig. Ze geven bijvoorbeeld aanwijzingen bij de ‘make-uphoek’ over het gebruik van lotion en helpen een kind met het strikken van de veters van de voetbalschoenen.”

Meer lezen?

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Lees het hele rapport op: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure Kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Handige ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp KOS. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Ook kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp