kind en pm met kwasten

Werken bij Waardse Kids Kinderopvang

Welkom bij Waardse Kids Kinderopvang, nieuwe collega! Wie wil er nou niet werken in een leuke organisatie waar liefde voor het kind en plezier voorop staan. Werken bij Waardse Kids betekent: er iedere dag voor ieder kind een leuke, uitdagende en boeiende dag van maken. Samen zorgen we er bovendien voor dat iedereen met een grote glimlach naar zijn werk komt.

Werken bij een fijne werkgever

Veel van onze medewerkers werken al een langere tijd bij ons. Daar zijn we heel blij mee, want dit biedt de organisatie en kinderen continuïteit en geeft aan dat je het naar je zin hebt. We bieden je volop mogelijkheden om je deskundigheid op peil te houden. Natuurlijk pak je dit met beide handen aan zodat je altijd goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vak.

Vacatures

Waardse Kids Kinderopvang zoekt regelmatig nieuwe medewerkers voor haar organisatie. Het gaat voornamelijk om parttime- en fulltime pedagogisch medewerkers en invalkrachten voor de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Soms gaat het ook om functies op het Centraal Bureau.

Wij hebben momenteel een vacature voor:

pedagogisch medewerker invalkracht

0-36 uur
invalkrachten BSO/KDV

Logo SBB

Stage lopen bij een erkend leerbedrijf?

Waardse Kids Kinderopvang biedt jaarlijks verschillende stageplekken aan voor de allerleukste MBO- en HBO studenten. We zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de kinderopvang. Dat betekent dat je hier de nodige dingen voor je toekomstige beroep kunt leren en daarbij goede begeleiding krijgt. SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij controleren regelmatig of Waardse Kids Kinderopvang aan alle gestelde eisen voldoet. Voor een leerling-werknemer of een stagiaire is deze erkenning belangrijk. Alleen het werken of stage lopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. Als je bij ons een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet, weet je zeker dat je een goede en leerzame tijd zult hebben.

Meer informatie?

Kijk op: www.S-BB.nl