Inschrijven

Inschrijven: gratis en vrijblijvend

Je kunt je kind inschrijven voor de kinderdagopvang, de voor-, en naschoolse opvang en de peuteropvang van Waardse Kids Kinderopvang via ons digitale inschrijfformulier. Dit is gratis en vrijblijvend en kan al zodra je de vermoedelijke geboortedatum weet.

 

Flexibel BSO afnemen? (momenteel is het niet mogelijk een Flexcontract af te sluiten)

Heb je af en toe voor- of naschoolse opvang nodig? Dan hebben wij nog een extra mogelijkheid voor je: het flexcontract. Met dit contract geef je uiterlijk 24 uur (1 werkdag) van te voren via de ouder-app door welke opvang (NSO, VSO of extra vroege VSO) je nodig hebt. Via de app krijg je te horen of dit mogelijk is. Dit hangt af van de bezetting op de betreffende groep.

Check de procedures

Flex contract KDV en BSO Waarsde Kids locatie Polsbroek

Flex contract KDV vroeg NSO VSO  en VSO Vroeg Schoonhoven

Ben je (nog) geen klant bij Waardse Kids Kinderopvang? Dan kun je het onderstaande digitale inschrijfformulier invullen en versturen, dan zal één van de medewerkers van de afdeling Planning & Klantcontacten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ben je al klant bij Waardse Kids Kinderopvang en wil je nog een kind inschrijven of een wijziging doorgeven in de huidige opvang dagen of soort, dan graag het mutatieformulier invullen.

Inschrijven BSO/VSO Inschrijven KDV Inschrijven Peuteropvang