KOS ouderapp

Onze Ouder app

Met de ouder-app van Waardse Kids heb je 24/7 toegang tot belangrijke berichten en mededelingen. Ook is de app de place-to-be als je dagen wil ruilen of extra dagen wil aanvragen voor KDV en BSO. Een onmisbaar en heel handig hulpmiddel dus voor jou als ouder. Vergeet hem niet te downloaden, want je hebt hem echt nodig als je kind bij ons komt!

Zorg voor kind(eren) heeft altijd prioriteit

Via de app kun je de opvanggroep berichten sturen. Andersom kan de groep jou ook een bericht sturen. Realiseer je wel dat de zorg voor de kinderen altijd prioriteit heeft boven het beantwoorden van berichten. De medewerker leest en beantwoordt de berichten wanneer het uitkomt op de groep. We doen wel ons best je tijdig te antwoorden als de situatie hierom vraagt. Uiteraard voeren we geen discussies via het berichtenscherm. Persoonlijk contact met jou als ouder staat voorop en persoonlijke zaken bespreken we dan ook graag face tot face.

Handig en overzichtelijk

In de ouder app kun je van alles terugvinden en regelen. Via de knoppen ‘Mijn kind’, ‘Postvak’, ‘Agenda’, ‘Mijn locatie’ en ‘Overig’ kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen. Wie af en toe van opvangdag wil ruilen of een extra dag wil afnemen, moet daarvoor op de ouder app zijn. Dit is de enige manier om deze incidentele wijzigingen aan te vragen in het kindplanning systeem. Een mondeling of schriftelijk verzoek op de groep kunnen we niet meer verwerken. Voordeel voor jou: alles is overzichtelijk terug te vinden in de app.

Wil je lekker meegenieten van de belevenissen van je kind? Ook dat kan via de ouder app. We delen persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. In een handige tijdlijn zie je direct de dagverslagen en foto’s van jouw kind(eren).

handleidingen Konnect Ouder App

Hieronder zijn de handleidingen van de Konnect Ouder app te vinden en ook een instructie video.

Hier kun je direct inloggen op de Ouder app.

Hieronder zijn de handleidingen van de ouder app te lezen:

Handleiding OuderApp KDV en BSO

Handleiding OuderApp Peuteropvang

Handleiding ouder app via webportaal

Hier kun je de instructie video zien van de ouder app handleiding.