KOS ouderapp

Onze Ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Dat kan met onze Ouder app van Konnect. Daarop delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. In een handige tijdlijn zie je direct de dagverslagen en foto’s van jouw kind(eren). Daarnaast kun je via de knoppen ‘Mijn kind’, ‘Postvak’, ‘Agenda’, ‘Mijn locatie’ en ‘Overig’ eenvoudig zaken inzien en wijzigen.

Zorg voor kind(eren) heeft altijd prioriteit

Via de app kun je als ouder de opvanggroep berichten sturen. De groep kan jou ook berichten sturen. Het is belangrijk om te weten dat de zorg voor de kinderen altijd prioriteit heeft boven het beantwoorden van berichten. We doen ons best je tijdig te antwoorden wanneer de situatie hierom vraagt. De medewerker leest en beantwoordt de berichten wanneer het uitkomt op de groep.

We houden het graag persoonlijk

Uiteraard voeren we geen discussies via het berichtenscherm. Persoonlijk contact met jou als ouder staat voorop en persoonlijke zaken bespreken we dan ook graag face tot face. De app is momenteel beschikbaar voor ouders met kinderen die gebruik maken van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in Schoonhoven.

Direct inloggen op de Ouder app.

Hier kun je de ouder app handleiding lezen.

Hier kun je de video zien van de ouder app handleiding.

In deze video wordt ook de ouder app uitgelegd.