Kinderopvang - Bergambacht

BSO Villa Bab-belaar

Neem contact op
Meidoornstraat 3C
2861 VH
Bergambacht
Ma-Vr 07.00/07.30-08.30
Ma-Vr 14.00-18.30

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
de Kletsmajoors 0182- 244408

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Over BSO Villa Bab-belaar

Welkom bij de Kletsmajoors

BSO Villa Bab-belaar in Bergambacht vind je in de multifunctionele accommodatie aan de Meidoornstraat 3C. BSO-groep de Kletsmajoors is helemaal gericht op kinderen van 4 tot en met 6 jaar.  De locatie is vlakbij basisscholen de Ark en Kiezel en Kei. Deze BSO locatie is gezellig ingericht vol uitdagende speel- en spelmogelijkheden. Kinderen van de Kletsmajoors nemen ook regelmatig deel aan de beweegactiviteiten die in Sporthal De Waard door de Sport-BSO georganiseerd worden. Je hoeft je hier nooit te vervelen!

Nieuw: het kinderatelier!

De Kletsmajoors vinden op de eerste verdieping een prachtig kinderatelier in Villa Bab-belaar. Hier kun je naar hartelust je creativiteit kwijt! Ook de kinderen van de Sport-BSO komen hier regelmatig iets leuks doen.

Ouder dan 6 jaar?

Op de Kletsmajoors worden alle kinderen van 4 t/m 6 jaar opgevangen. Ongeveer vanaf 7 jaar stromen deze kinderen door naar Sport-BSO De Waard, waar ook andere activiteiten dan sportactiviteiten worden aangeboden. Door deze splitsing te maken, kunnen we nog beter inspelen op de behoeftes van de kinderen. Bij Sport-BSO De Waard worden kinderen meer uitgedaagd. De opvang sluit zo beter aan bij hun belevingswereld.

Praktische informatie

Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat in de dagelijkse praktijk?
Lees het in de praktische info Villa BSO Bab-Belaar.

Bekijk hier Sport-BSO de Waard (BSO 7+)

Woon je in Ammerstol?

Ook de kinderen van basisschool De Kromme Draai uit Ammerstol zijn van harte welkom op de Villa Bab-Belaar in Bergambacht. Moeten ze dan fietsen? Nee hoor, voor vervoer zorgen wij! Want speciaal voor hen hebben we een Waardse Kids auto klaar staan. Zo komt je kind geheel in stijl (én droog én veilig) aan bij Villa Bab-belaar voor een hele leuke middag!

Een impressie

kinderen met cakeje in schort
kinderen met cakeje op bank
Kinderen kijken naar cakeje
speelhal BSO Kakel-Bont bakken
speelhal BSO Kakel-Bont bank
BSO Bus BSO Eigen-Wijs

Altijd een avontuur!

Want laten we wel wezen: na school ben je vrij! Kinderen doen even iets voor zichzelf, waarna we gezellig samen wat eten en drinken. Bij je vaste pedagogisch medewerker kun je je verhaal kwijt. Daarna ga je lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Elke dag doen we wel wat leuks en je mag zelf weten of je daaraan mee doet: bakken, knutselen of een spel… niemand hoeft zich hier te vervelen. En in de schoolvakanties is het hier helemaal een dolle boel! We maken er dan een feestje van met coole uitstapjes en bijzondere activiteiten.

Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“Een aantal kinderen mag binnen blijven om de pedagogisch medewerker te helpen. Zij doen de afwas en zetten alvast de spulletjes klaar voor het knutselwerkje wat later op de middag gedaan mag worden. De pedagogisch medewerker complimenteert de kinderen vaak en bedankt hen voor het helpen.”

GGD inspectierapport en LRK nummer

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Je vindt het rapport en het LRK nummer van deze locatie op: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Handige ouder app!

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang in Schoonhoven kunnen dit met onze ouderapp KOS. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Ook kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp