Kind en pedagogisch aan tafel. We streven ernaar onze tarieven zo laag mogelijk te houden.

Onze tarieven

Waardse Kids Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk. Ons uitgangspunt: goede én betaalbare kinderopvang. Daarom streven we ernaar onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Als je gebruikt maakt van de kinderdagopvang, peuteropvang, voorschoolse of naschoolse opvang kun je bij de belastingdienst een financiële bijdrage aanvragen.

 

Bereken zelf jouw netto maandkosten

Heb je onze tarieven gezien en wil je weten wat onze kinderopvang jou netto kost? Maak dan een proefberekening via onze handige online rekentool. Houd je jaarinkomen en dat van je eventuele partner bij de hand. Deze gegevens vind je op je loonstrook, jaaropgaaf of opgaaf inkomstenbelasting.

Op hoeveel kinderopvangtoeslag kun je rekenen?

Op de website van de https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/kinderopvangtoeslag/kinderopvangtoeslag kun je zien hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen. Heb je recht op kinderopvangtoeslag? Je kunt dit dan anvragen via www.toeslagen.nl.

Wijzigt er iets in je situatie? Dan kan dat invloed hebben op de kinderopvangtoeslag. Op de website van de belastingdienst vind je daarover ook meer informatie.

Hulp nodig?

Wil je meer informatie of wil je dat wij een berekening van je maandelijkse kosten maken, neem dan contact op met de medewerkers op ons Centraal Bureau. Wij helpen je graag.