Stiften in bak

Over de organisatie

Waardse Kids Kinderopvang (voorheen Kinderopvang Schoonhoven) biedt kinderen een fijne plek om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en we doen dit samen met ouders, scholen en andere betrokkenen op basis van gelijkwaardigheid en met respect voor elkaar. We maken het ouders mogelijk om met een gerust hart te gaan werken en zoeken graag naar creatieve oplossingen om ouders te ondersteunen.

Flink gegroeid

Onze kinderopvangstichting is opgericht en gestart in 1990. Het aanbod breidde al snel uit met diverse vormen van kinderopvang in Schoonhoven, variërend van kinderdagopvang tot buitenschoolse opvang. In de loop van de jaren is ons aanbod nog verder gegroeid met vier peuteropvanglocaties in Schoonhoven, vijf peuteropvanglocaties in de Krimpenerwaard, een Sport-BSO in Schoonhoven, een opvanglocatie voor KDV en BSO en een Sport-BSO in Bergambacht, BSO in Berkenwoude, Speelotheek Leentje Beer in Schoonhoven, en een KDV, peuteropvang en BSO in Polsbroek. Met ingang van 2020 hebben we een nieuwe naam die de lading beter dekt: Waardse Kids Kinderopvang. We bieden immers zoveel meer dan alleen kinderopvang in Schoonhoven!

Een nog breder aanbod

We bieden op de BSO locaties ook een uniek vakantieopvangprogramma.

Bekijk onze missie, visie en kernwaarden en leer ons beter kennen.

Kinderen met een zorgvraag

We vinden het belangrijk dat ook kinderen met een opvallende ontwikkeling samen met andere kinderen terecht kunnen op een veilige en uitdagende opvangplek. Binnen onze mogelijkheden bieden we opvang aan kinderen met een zorgvraag. Zo dragen we bij aan integratie van deze groep kinderen.

Meer weten over geïntegreerde kinderopvang?

Lees hier onze visie geïntegreerde kinderopvang

Opvoedkundige ondersteuning van onze medewerkers

Ons team wordt op locatie ondersteund door een intern pedagogisch coach. Zij staat de pedagogisch medewerkers bij wanneer zij vragen hebben of tegen dingen aanlopen op pedagogisch gebied. In sommige gevallen schakelen we externe hulp in, bijvoorbeeld bij Enver, een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp.

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 – 12.00 uur. Of stuur een mail naar info@waardsekids.nl. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Neem contact met ons op!
“Ik vind Waardse Kids Kinderopvang echt een organisatie die met je mee denkt. Niet alles wat je vraagt kan direct geregeld worden, maar ze spelen goed in op nieuwe ontwikkelingen.”
Jaap, papa van Ben (7)