Een doordacht beleidsplan

We kijken continu kritisch naar onze manier van werken, onze locaties, de inrichting, de speelmaterialen en alle werkprocessen. Wat kan er nog beter, slimmer of leuker? We werken met kinderen vanuit een doordachte, pedagogische visie. Deze hebben we vastgelegd in ons pedagogisch beleid, waarin onder andere onze doelen staan beschreven. Het pedagogisch beleid bepaalt zowel ons handelen als de kaders van ons beleid.

Benieuwd naar onze aanpak?

Lees dan gerust onze beleidsplannen. Ze maken duidelijk hoe we de opvang van je kind vorm geven.
Check het pedagogisch beleid (en bij de peuteropvangen ook het VVE-beleid) van:

Minder leuke situaties

Soms gebeuren er minder leuke situaties thuis. Kinderen hebben daar last van en dat is vaak merkbaar op de opvang. Het is voor ons dan ook belangrijk om signalen te herkennen om een kind te kunnen helpen. Onderstaande documenten helpen daarbij.

“Voor mijn kinderen heb ik veel soorten opvang afgenomen bij Waardse Kids, toen nog Kinderopvang Schoonhoven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat alles goed geregeld was. Dat merk je ook aan de sfeer op de groepen. Er valt geen onvertogen woord!”
Denise, mama van Dirk (8), Mark (11) en Remco (13)

Kwaliteit vastgelegd

Op elke locatie geeft iedere groep op zijn eigen manier invulling aan het pedagogisch beleid door een pedagogisch werkplan te schrijven. Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar zodat je zelf kunt constateren of wij voldoen aan de wettelijke eisen die aan ons worden gesteld.

De inspectierapporten vind je in het Landelijk Register Kinderopvang: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Klacht?

Heb je toch een klacht? Hou deze dan niet voor je, maar deel hem met ons. Wij zullen er alles aan doen om het naar tevredenheid op te lossen. Lees meer over onze klachtenprocedure.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo Konnect Ouderapp
Logo GGD Hollands Midden