glijbaan kinderen

Voor elk kind een passende opvang

Spelen, leren, ontwikkelen, voor je kind is iedere dag een nieuw avontuur. Spelenderwijs groter worden en elke dag een stapje groeien. Op de locaties van Waardse Kids Kinderopvang beleven we dit avontuur samen met je kind. We doen niets zomaar: iedere stap komt voort uit onze visie en ons pedagogisch beleid. Het aanbod van Waardse Kids Kinderopvang is breed. We bieden diverse soorten kinderopvang aan.

 

Wij bieden je kind zoveel meer dan alleen een veilig onderkomen

Onze pedagogisch medewerkers zijn ervaren, liefdevol en van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van je kind. We dragen zorg voor een goede doorgaande ontwikkeling. We laten ze leren en beleven. Zodat ze kunnen worden wie ze zijn.

 

Welke opvang past bij jou?

Je kunt kiezen uit diverse soorten uit ons aanbod in kinderopvang. Dus kies de opvang die bij je past en wij verzorgen de rest:

  • Voor werkende ouders met jonge kinderen is er de kinderdagopvang en eventueel de peuteropvang.
  • We hebben op de kinderdagopvang zowel horizontale als verticale groepen. Weten wat precies het verschil tussen deze twee is?
  • Werk je niet, maar wil je wel dat je kind met andere kinderen leert spelen, dan is er peuteropvang (de vroegere peuterspeelzaal).
  • Voor jonge kinderen (2-4 jaar) die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken bieden we op de peuteropvang voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Hiervoor is wel een doorverwijzing nodig van het consultatiebureau.
  • Voor kinderen tussen 2 en 4 jaar kun je ook naar de speelochtenden in de Speelotheek. Hier blijven de ouders er bij.
  • Zodra je kind naar de basisschool gaat, kan hij of zij voor en na schooltijd terecht op onze buitenschoolse opvang. Bij structurele naschoolse opvang neem je iedere week op vaste dagen NSO af gedurende het hele jaar. Hierbij kan gekozen worden voor een 40 weken of 52 weken contract.
  • Als je je kind(eren) meer afwisseling wil bieden in speelgoed, kun je van alles lenen bij de uitleen van de Speelotheek.

Meer lezen?

Meer informatie over onze opvangvormen vind je in onze Algemene informatiebrochure

In onze brochure kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Sluitingsdagen

Onze kinderdagopvang en buitenschoolse opvang groepen zijn 52 weken per jaar geopend van maandag t/m vrijdag. De peuteropvang groepen zijn geopend tijdens de schoolweken en dicht tijdens schoolvakanties.

Alle groepen zijn gesloten op de volgende Nationale feestdagen: 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag. Daarnaast zijn alleen de peuteropvang groepen de dag na Hemelvaartsdag en op Goede Vrijdag ook gesloten.

Op 5 december en 31 december sluiten de groepen van de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang om 17.00 uur.

Je kind aanmelden?

Wil je je kind aanmelden voor één of meerdere opvangsoorten bij Waardse Kids Kinderopvang? Dat kan online via het formulier ‘Aanmelden kinderopvang’.

Lees er alles over op de pagina Inschrijven
“Ik wil dat mijn zoon alle kansen krijgt om zorgeloos op te groeien tot een uniek mens met al zijn talenten. Die visie zie ik terug in het pedagogisch beleidsplan van Waardse Kids Kinderopvang.”
Gerrit, papa van Joep (3)