Met eigen ogen een locatie bekijken?

Wat leuk dat je een kijkje wilt nemen bij Waardse Kids. We geven je graag een rondleiding. De keuze voor een kinderopvanglocatie wil je weloverwogen maken. Je wilt dat je kind zich veilig en vertrouwd bij ons voelt. En dat onze opvoedstijl past bij die van jou.

Het doel van de rondleiding is je kennis te laten maken met de sfeer en werkwijze van onze kinderopvang. Tijdens de rondleiding nemen wij alle tijd voor je en kun je al je vragen stellen. We laten je de locatie zien, de groepen en de binnen- en buitenruimtes. Je maakt kennis met onze pedagogisch medewerkers. En we vertellen over de leuke en uitdagende activiteiten van Waardse Kids.

Virtuele rondleidingen

Om alvast een indruk te krijgen van de locaties, kun je een kijkje nemen met onze virtuele rondleidingen. Deze zijn te vinden op de pagina’s van de locaties onder het kopje ‘Algemeen’.

Rondleidingen op locatie

Je kunt een afspraak maken voor een rondleiding door het onderstaande formulier in te vullen. Wil je op meerdere locaties een kijkje nemen? Dan kun je dit ook op het formulier aangeven. Tot gauw!