Kinderopvang - Bergambacht

Sport-BSO de Waard

Neem contact op
Meidoornstraat 7
2861 VJ
Bergambacht

Ma t/m vr  14.00-18.30
Tijdens studiedagen/vakantie van 07.00/07.30-18.30

Heb je vragen over de Sport-BSO de Waard in Bergambacht,
bel: 
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Over Sport-BSO in Bergambacht

Voor alle jongens en meisjes die van actie houden is er in Bergambacht Sport-BSO de Waard! De Sport-BSO is gevestigd in Sporthal de Waard. Bij goed weer gaan we naar het trapveldje. Lekker sporten in de buitenlucht. Daar ben je wel aan toe na een dag in de klas! Bij slecht weer hebben we de sporthal tot onze beschikking, waar we te gekke sport- en spelactiviteiten organiseren.

In de folder Praktische info Sport-BSO De Waard kun je meer lezen over hoe het er op de groep aan toe gaat.

Voorschoolse opvang

Heb je voorschoolse opvang nodig? Ook dat kan. De VSO vindt plaats in Villa Bab-Belaar dat naast Sport-BSO De Waard ligt. VSO vroeg is ook mogelijk. Een fijne oplossing als je vroege verplichtingen hebt! De VSO vroeg start om 7.00 uur. Voor zowel de VSO als de VSO vroeg moet je het kind apart inschrijven.

We verzinnen het samen

Sport-BSO De Waard is voor kinderen vanaf 7  jaar die graag buiten zijn en van sporten en bewegen houden. Rugby, (knots-)hockey, voetbal en honkbal zijn favoriet, net als levend stratego. Uiteraard is er ook gelegenheid om vrij te spelen of even te chillen in onze mooie en gezellige BSO groepsruimte. Deze ruimte is uiteraard uitgerust met uitdagend speel-, spel- en knutselmateriaal en je kunt er zelfs iets lekkers koken of bakken! Je ziet het, we zorgen voor een supergezellige tijd op de BSO.

Nieuw: het kinderatelier!

De kinderen op de Sport-BSO kunnen ook gebruik maken van het kinderatelier in Villa Bab-belaar.  Deze BSO ligt naast de Sport-BSO. Hier kun je naar hartenlust je creativiteit kwijt, na al dat sportieve bezig zijn. Of als je een dagje rustig aan wilt doen natuurlijk!

Edwin, vader van Tygo (11)

“Tygo kan hier zijn ei kwijt na een dag stilzitten op school. Dit past echt bij hem. Hij heeft het erg leuk met zijn vriendjes.”

Vanaf 7 jaar

Sport-BSO De Waard is voor kinderen vanaf 7 jaar. De kinderen gaan lopend van en naar de Sport-BSO. Dit gebeurt onder begeleiding van een pedagogisch medewerker of zelfstandig.

Tot 7 jaar worden de kinderen opvangen op Villa Bab-Belaar.

Sport-BSO honkbal

Altijd buiten?

Door een regenbuitje laten we ons natuurlijk niet tegenhouden… Maar bij slecht weer hebben we natuurlijk een famtastische sporthal tot onze beschikking. De pedagogisch medewerkers verzinnen uitdagende activiteiten. Er is op de groep bovendien van alles aanwezig voor een leuke middag, zoals bijvoorbeeld knutselmateriaal, gezelschapsspellen en leesmateriaal. Dus ook als je een keertje geen puf hebt om te sporten, kun je je hier prima vermaken. Wij hebben ons in ieder geval nog nooit verveeld!

Handige ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Je kunt eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app. Alle berichten en belangrijke informatie voor ouders wordt via de ouder app gecommuniceerd.  Het aanvragen van ruildagen, extra opvangdagen en het afwezig melden van het kind kan uitsluitend via de ouder app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Een impressie

Mand met tennisrackets op de Sport-BSO
Sport-BSO honkbal
Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“De beroepskrachten hebben een vertrouwde relatie met de kinderen. De beroepskracht verwelkomt op vriendelijke toon de kinderen die binnenkomen in de ruimte. De beroepskracht reageert op spontane toon en vraagt aan de kinderen, ‘Wie moet er nog even naar het toilet?’. Vervolgens vraagt de beroepskracht aan de kinderen, ‘Wie wil er wat drinken?’. De kinderen reageren enthousiast. De beroepskracht praat met de kinderen terwijl ze het drinken inschenkt en zegt, ‘Zeg jongens hoe is het vandaag op school gegaan?’. De kinderen vertellen tijdens het drinken verhalen over hun schooldag. De beroepskracht luistert geïnteresseerd en stelt een aantal kinderen afzonderlijke vragen om ze te stimuleren hun verhaal te vertellen. De kinderen reageren enthousiast en vertellen over hun eigen ervaringen op school. Er is een gemoedelijke sfeer op de groep.”

“Even later zitten de kinderen in de gymzaal op de grond om te luisteren naar de beroepskracht die uitleg en instructie geeft over een spel. De beroepskracht geeft antwoord op de vragen van individuele kinderen en maakt daarbij grapjes. De beroepskracht is zichtbaar betrokken en luistert aandachtig naar de kinderen waardoor er een prettige interactie is op de groep.”

GGD inspectierapport en LRK nummer

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Je vindt het rapport en het LRK nummer van deze locatie op Sport-BSO De Waard.

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp