Kinderopvang - Bergambacht

Sport-BSO de Waard

Neem contact op
Meidoornstraat 7
2861 VJ
Bergambacht

Ma t/m vr 07.00/07.30-08.25 en 14.00-18.30
Tijdens studiedagen/vakantie van 07.00/07.30-18.30

Heb je vragen over de Sport-BSO de Waard in Bergambacht,
bel: 
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Over Sport-BSO in Bergambacht

Voor alle jongens en meisjes die van actie houden is er  in Bergambacht: Sport-BSO de Waard! De Sport-BSO is gevestigd in Sporthal de Waard. Bij goed weer gaan we naar het trapveldje. Lekker sporten in de buitenlucht. Daar ben je wel aan toe na een dag in de klas! Bij slecht weer hebben we de sporthal tot onze beschikking, waar we te gekke sport- en spelactiviteiten organiseren. Ook kunnen de kids hier terecht voor schooltijd. Een fijne oplossing als je vroege verplichtingen hebt!

In de folder Praktische info Sport-BSO De Waard kun je meer lezen over hoe het er op de groep aan toe gaat.

We verzinnen het samen

Sport-BSO De Waard is voor kinderen vanaf 7  jaar die graag buiten zijn en van sporten en bewegen houden. Iedere maand stellen we in overleg met de kinderen een nieuw uitdagend sportprogramma op. Rugby, (knots-)hockey, voetbal en honkbal zijn favoriet, net als levend stratego. Uiteraard is er ook gelegenheid om vrij te spelen of even te chillen in onze mooie en gezellige BSO groepsruimte. Deze ruimte is uiteraard uitgerust met uitdagend speel-, spel- en knutselmateriaal en je kunt er zelfs iets lekkers koken of bakken! Je ziet het, we zorgen voor een supergezellige tijd op de BSO.

Nieuw: het kinderatelier!

De kinderen op de Sport-BSO kunnen ook gebruik maken van het kinderatelier in Villa Bab-belaar. Hier kun je naar hartelust je creativiteit kwijt, na al dat sportieve bezig zijn. Of als je een dagje rustig aan wilt doen natuurlijk!

Kosten Sport-BSO De Waard

De tarieven voor de Sport-BSO zijn per uur:

  • Naschoolse opvang € 7,50 (contract 52 weken)
  • Voorschoolse opvang € 7,92 (contract 40 weken)

Edwin, vader van Tygo (11)

“Tygo kan hier zijn ei kwijt na een dag stilzitten op school. Dit past echt bij hem. Hij heeft het erg leuk met zijn vriendjes.”

Een impressie

Mand met tennisrackets op de Sport-BSO
Sport-BSO honkbal

Vanaf 4 jaar

Sport-BSO De Waard is voor kinderen vanaf 7 jaar die graag buiten zijn en van sporten en bewegen houden. De kinderen gaan lopend van en naar de Sport-BSO. Dit gebeurt onder begeleiding van een pedagogisch medewerker of zelfstandig.

Sport-BSO honkbal

Altijd buiten?

Door een regenbuitje laten we ons natuurlijk niet tegenhouden… Maar bij slecht weer hebben we natuurlijk een famtastische sporthal tot onze beschikking. De pedagogisch medewerkers verzinnen uitdagende activiteiten. Er is op de groep bovendien van alles aanwezig voor een leuke middag, zoals bijvoorbeeld knutselmateriaal, gezelschapsspellen en leesmateriaal. Dus ook als je een keertje geen puf hebt om te sporten, kun je je hier prima vermaken. Wij hebben ons in ieder geval nog nooit verveeld!

Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“De organisatie gaat op een sensitieve en responsieve manier met kinderen om, toont respect voor de autonomie van kinderen en stelt grenzen aan en biedt structuur voor het gedrag van kinderen, zodat kinderen zich emotioneel veilig en geborgen kunnen voelen. Kinderen worden hier spelenderwijs uitgedaagd in de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, cognitieve vaardigheden, taalvaardigheden en creatieve vaardigheden, teneinde hen in staat te stellen steeds zelfstandiger te functioneren in een veranderende omgeving. Ze worden begeleid in hun interacties, waarbij hen spelenderwijs sociale kennis en vaardigheden worden bijgebracht, teneinde hen in staat te stellen steeds zelfstandiger relaties met anderen op te bouwen en te onderhouden. Kinderen worden gestimuleerd om op een open manier kennis te maken met de algemeen aanvaarde waarden en normen in de samenleving met het oog op een respectvolle omgang met anderen en een actieve participatie in de maatschappij.”

Meer lezen?

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Lees hier het hele rapport van Sport-BSO De Waard en van VSO De Waard.

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure Kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Handige ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp KOS. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Ook kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp