opgemaakte fruitschaal

Onze kwaliteitsbelofte: de zorg voor jouw kind, een serieuze zaak

Jouw kostbaarste bezit, je kind, vertrouw je aan ons toe. Je mag bij ons verwachten dat we hier heel zorgvuldig mee omgaan, met liefde en respect. Dat is dan ook onze belofte aan jou als ouder. We nemen onze taak heel serieus. Of je kind nou de hele week bij ons is, of maar een paar uurtjes, dat maakt voor ons geen verschil. Op alle fronten zorgen we dat de kwaliteit bij Waardse Kids Kinderopvang dik in orde is!

 

Medicijnen toedienen

Heeft je kind tijdelijk medicijnen nodig die door pedagogisch medewerkers moet worden toegediend? Dat kan, maar uitsluitend met schriftelijke toestemming van de ouders. Daarvoor kun je dit medicijnformulier invullen en ondertekenen en afgeven op de groep van je kind. Ook is het mogelijk het formulier op de groep in te vullen en te ondertekenen.

Procedures en richtlijnen

Waardse Kids Kinderopvang heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor veel onderwerpen hebben we met elkaar vaste procedures afgesproken. Zo kun je er zeker van zijn dat je kind op al onze locaties dezelfde hoge kwaliteit aan zorg en begeleiding krijgt, volgens vaste regels. Bekijk hier onze procedures

 

Minder leuke situaties

Soms gebeuren er minder leuke situaties thuis. Kinderen hebben daar last van en dat is vaak merkbaar op de opvang. Het is voor ons dan ook belangrijk om signalen te herkennen om een kind te kunnen helpen. Onderstaande documenten helpen daarbij.

“Voor mijn kinderen heb ik veel soorten opvang afgenomen bij Waardse Kids, toen nog Kinderopvang Schoonhoven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat alles goed geregeld was. Dat merk je ook aan de sfeer op de groepen. Er valt geen onvertogen woord!”
Denise, mama van Dirk (8), Mark (11) en Remco (13)

Kwaliteit vastgelegd

Op elke locatie geeft iedere groep op zijn eigen manier invulling aan het pedagogisch beleid door een pedagogisch werkplan te schrijven. Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar zodat je zelf kunt constateren of wij voldoen aan de wettelijke eisen die aan ons worden gesteld.

De inspectierapporten vind je in het Landelijk Register Kinderopvang: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Klacht?

Heb je toch een klacht? Hou deze dan niet voor je, maar deel hem met ons. Wij zullen er alles aan doen om het naar tevredenheid op te lossen. Lees meer over onze klachtenprocedure.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo Konnect Ouderapp
Logo GGD Hollands Midden