kinderen blazen kaarsjes uit

Missie, visie en kernwaarden

In de missie, visie en kernwaarden zie je de kern van een organisatie terug. Hier staat waar het écht om gaat: waarom we bestaan, wat we willen zijn en waarin we geloven. Bij de Waardse Kids Kinderopvang zijn alle besluiten terug te voeren op deze waardes.

Missie Waardse Kids

We zijn trots op onze missie bij Waardse Kids Kinderopvang! We staan voor een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving waar kinderen zich thuis voelen en zich volop kunnen ontwikkelen als uniek persoon, met respect naar elkaar en de omgeving. Onze betrokken en competente medewerkers zijn hierin onze grote kracht.

Onze visie

De visie van Waardse Kids Kinderopvang en Peuteropvang laat zich in één krachtige zin samenvatten:

"Samen voor een warm nest vol liefde, uitdaging en plezier."

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je bij ons goed geschoolde medewerkers vindt, dat de kwaliteit onverminderd hoog is en dat we doen wat we beloven. Dat mag je als ouder van elke kinderopvang verwachten. We onderscheiden ons echter in de dingen die er écht toe doen. Waardoor jouw kind zich elke dag meer dan welkom voelt en vol enthousiasme duikt in een volgend spel of nieuwe activiteit. Wij werken hier vanuit ons hart. En dat voel je op al onze locaties!

Onze kernwaarden

We willen een fijne partner voor je zijn, die met liefde naar je kind kijkt en hem of haar uitdaagt de wereld te ontdekken. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk! We hebben oprecht plezier in wat we doen en dat maakt een wereld van verschil voor je kind. Bij alles wat we doen, gebruiken we deze drie kernwaarden als uitgangspunt:

Plezier

Samen plezier maken! Met respect voor elkaar.

Liefde

Samen voor een liefdevolle omgeving met aandacht voor je kind als uniek persoon. Een tweede thuis waar je kind zich geborgen en veilig voelt.

Uitdaging

Samen leren en ontdekken. Door een stimulerende leeromgeving te bieden voor kinderen èn medewerkers. In samenwerking met onze partners.