Kinderopvang - Schoonhoven

Peuteropvang Zaza

Neem contact op
Marconiplein 1
2871 JG
Schoonhoven

Openingstijden:
Ma,Di,Do,Vr 08.15-12.15

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
0182 – 38 97 98

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Over peuteropvang Zaza

Ken je peuteropvang/peuterspeelzaal Zaza al? Je peuter is van harte welkom op deze gezellige peuteropvang in Schoonhoven-Noord.  Je peuter komt gewoon gezellig een paar uurtjes in de ochtend spelen en leert ondertussen een heleboel. Een prima voorbereiding op de basisschool! Je vindt ons bij Villa Eigen-Wijs op Marconiplein 1. Deze groep met maximaal 16 peuters is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het is erg gezellig ingericht met veel speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten op het ruime plein. Komt jouw peuter hier zijn of haar eerste vriendjes maken?

Je kunt lezen hoe het er op de groep aan toe gaan in de Praktische informatie peuteropvang Schoonhoven.

Puk van het VVE-peuterprogramma

Maak kennis met Puk

Ken je Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van jouw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij je kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van je peuter. Kinderen leren begrippen als groot en klein, lang en kort. Maar ook leren ze over ziek zijn, gezonde voeding en mogen ze de pop Puk beter maken met pleisters en verbandjes. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Zaza.

Virtuele rondleiding

Wil je alvast een kijkje nemen op Zaza? Dat kan met deze virtuele rondleiding:

Rianne, mama van Jannick (3)

“Jannick gaat hier naar de peuteropvang. Dat is eigenlijk gewoon de peuterspeelzaal van vroeger. Ze werken via een leuk programma aan eventuele achterstanden zodat je kind goed op de basisschool begint. Ik vind dat heel belangrijk!”

Een impressie

Peuteropvang Zaza
Peuteropvang Zaza
Peuteropvang Zaza
Peuteropvang Zaza
Peuteropvang Zaza
Peuteropvang Zaza
Peuteropvang Zaza

Lekker bewegen

Alle activiteiten op onze peuteropvang/peuterspeelzaal zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van je peuter. We doen veel leuke spelletjes waarin de kinderen moeten bewegen. De kinderen vinden het geweldig om een stoelendans te doen, te jongleren of lekker buiten met de bal te spelen. Natuurlijk gaan we ook graag op stap zoals naar de winkel of de speeltuin.

VVE?

Heeft je peuter een VVE-indicatie gekregen van het consultatiebureau, dan komt hij of zij acht uur extra bij ons. Meer informatie over VVE vind je op de pagina Peuteropvang.

Handige ouder app!

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Je kunt eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app. Alle berichten en belangrijke informatie voor ouders wordt via de ouder app gecommuniceerd.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app
Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“De beroepskracht zegt: ‘We hebben een jarige vandaag’. Ze helpt de kinderen aan tafel te zitten terwijl ze vriendelijk naar het jarige meisje kijkt. Een aantal kinderen gaat op de lange banken naast elkaar zitten. Een jongen duwt de jongen die naast hem zit van de bank. De beroepskracht reageert direct op de jongen en confronteert hem met het feit dat hij de andere jongen van de bank heeft geduwd. Ze zegt, ‘Vandaag is het feest’ en noemt de naam van het meisje, pakt de verjaardagsmuts en zingt het verjaardagsliedje voor haar. De kinderen zingen mee. De beroepskracht helpt het meisje met de traktatie uit de doos te halen zodat ze kan trakteren in de groep.”

GGD inspectierapport en LRK nummer

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Je vindt het rapport en het LRK nummer van deze locatie op: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp