Kinderopvang - Polsbroek

KDV Villa Polsbroek

Neem contact op
Vrijheer de Graeffweg 22
3415 PJ
Polsbroek

Ma-Vr 06.45/07.30-18.00

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
0182 – 35 94 92

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Over Kinderdagopvang Polsbroek

De kinderdagopvanggroep De Broekies van Villa Polsbroek ligt heel landelijk en bevindt zich tegelijkertijd midden in het dorp. Gezellig naast de buurtsuper waar we regelmatig met de kinderen een boodschapje halen. We zitten in een mooie nieuwe locatie aan de Vrijheer de Graeffweg 22. Het gebouw is fijn en ruim opgezet met veel speelmogelijkheden.

Lekker naar buiten

Mooi weer of niet, we proberen met de kinderen twee keer per dag naar buiten te gaan om even lekker buiten te spelen. Ook de baby’s nemen we zoveel mogelijk mee naar buiten voor een frisse neus.

Verticale groep

Op onze kinderdagopvang De Broekies in Polsbroek hebben we 1 verticale groep met maximaal 14 kinderen. Hierin vangen wij kinderen op in de leeftijd vanaf zes weken tot aan de basisschoolleeftijd.

Dieke, mama van Evi (3)

“Ik vind het zo fijn dat ik mijn dochter hier in het dorp kan brengen als ik ga werken. Dan ben ik ook snel weer thuis.”

Vast ritme

De dagen in ons kinderdagverblijf verlopen volgens een vast dagritme. Speel- en leermomenten worden afgewisseld met rustige activiteiten om even tot rust te komen of een slaapje te doen. Tussendoor zijn er vaste eet- en drinkmomenten.

Vaste rituelen geven je kind houvast

Zo zingen we elke ochtend in de kring het goedemorgen-liedje zodat alle kinderen weten welke kinderen er die dag komen spelen. Uiteraard worden de kinderen verschoond als dat nodig is. Kortom, we doen er alles aan om je kind zich hier thuis te laten voelen!

Samen met Puk

Binnen onze kinderdagopvang werken we met een speciaal voor deze leeftijd ontwikkeld educatief programma: Uk & Puk. Aan de hand van aansprekende thema’s doen we leuke en uitdagende activiteiten met de kinderen. Dit varieert van knutselen, buiten spelen en beweegactiviteiten. Spelenderwijs werken we zo aan de ontwikkeling van allerlei cognitieve, motorische en sociale vaardigheden. Tegelijkertijd besteden we aandacht aan waarden en normen. Daar heeft je kind zijn hele leven wat aan.

Een impressie

Buitenbed Polsbroek
Schoenen op mat Polsbroek
Speelgoed kast
Poppenhoek Polsbroek
speelplein Polsbroek

Heerlijk (buiten) slapen

De baby’s in de groep hebben een eigen dagindeling. We knuffelen, spelen, voeden en verschonen. Hierbij sluiten we zoveel mogelijk aan op de gang van zaken thuis. Alle kinderen hebben een eigen bed, waarin ze heerlijk kunnen slapen. Heel bijzonder en erg in trek zijn onze buitenbedjes. Niet verwonderlijk, want wat slaapt nou beter dan in de frisse buitenlucht?

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure Kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp