Kinderopvang - Schoonhoven

BSO Villa Waterviolier

Neem contact op
Waterviolier 26
2871 NZ
Schoonhoven

Ma-Vr 14.00-18.30
Ma-Vr 07.00/07.30-08.30

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
– Walvissen – 0182-244401
– Haaien – 0182-244402
– Dolfijnen – 0182-244403
– Pinguïns / VSO 0182-244404

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Welkom op Villa Waterviolier!

Aan de Waterviolier in Schoonhoven is nieuwe BSO Villa Waterviolier sinds 3 september 2021 in gebruik. Het is de thuisbasis van de BSO-groepen de Pinguïns, Dolfijnen, Haaien en Walvissen. En wat een mooie locatie hebben we hier! Neem nou de huiselijke sfeer en de prachtige buitenruimte, een hele fijne plek om je na school te vermaken…

Over BSO Villa Waterviolier

Deze locatie buitenschoolse opvang in Schoonhoven-Oost heet BSO Villa Waterviolier. Deze BSO bevindt zich, hoe kan het ook anders, aan de Waterviolier 26. Het gebouw dat uit meerdere woningen bestaat en speciaal voor ons is ingedeeld door de architect krijgt een huiselijke sfeer waar een ieder zich snel thuis voelt. Deze locatie biedt plaats aan 4 BSO groepen oudere kinderen (vanaf ca. zes jaar). Want een eigen plek, dat wordt enorm gewaardeerd!

Altijd een avontuur!

Hier vinden vele kinderen een plek om hun vrije middag door te brengen. Naar buiten kan hier ook in de gezellige achtertuin, waar je fijn kunt skateboarden of steltenlopen. Ook hebben ze hier leuke spelletjes en knutselmateriaal. En op veler verzoek staan er een paar pc’s, zodat er ook wat online spelletjes gespeeld kunnen worden. In de schoolvakanties doet dan ook iedereen mee aan het vakantieprogramma. Daar wordt nog lang over gesproken!

In de praktische informatie BSO Schoonhoven kun je meer lezen over hoe het er op de groep aan toe gaat.

Linda, moeder van Kees (10) en Finn (9)

“Mijn kinderen vinden het op Villa Waterviolier zo gezellig!”

Gezellige groepen

De kinderen kunnen bij BSO Villa Waterviolier terecht voor naschoolse opvang (NSO) en voorschoolse opvang (VSO en VSO vroeg). We hebben hier een huiselijke sfeer en diverse groepen. De namen van de BSO groepen op Villa Waterviolier en waar zij zich bevinden zijn te zien op de plattegrond.

Virtuele rondleiding

Wil je alvast een kijkje nemen op de BSO groepen? Dat kan met deze virtuele rondleiding

 

Ook BSO in de schoolvakanties, of liever zonder?

Bij structurele naschoolse opvang neem je iedere week op vaste dagen NSO af, gedurende het hele jaar. Gaat je kind naar BSO Villa Waterviolier, dan kun je kiezen voor een 40 weken of 52 weken contract. Dit betekent dat je kind wel of juist niet naar ons kan komen in de schoolvakanties. Deze keuzemogelijkheid geeft jou nog meer vrijheid om de opvang van je kind(eren) af te stemmen op jouw wensen en situatie. Interessant als je bijvoorbeeld zelf thuis bent in de schoolvakanties of de opvang in die periode op een andere manier wilt vormgeven.

Een impressie

Gek op sport en bewegen?

Houdt je kind van sport of heb je een echt buitenkind? Dan is onze Sport-BSO misschien een leuk alternatief. Of als leuke aanvulling op de reguliere BSO. De Sport-BSO is beschikbaar in Schoonhoven en in Bergambacht.

Een dagje Sport-BSO erbij?
Logo GGD Hollands Midden

De GGD over...

“Er heerst een ontspannen, open sfeer in de groep. Nadat de kinderen in hun eigen basisgroep iets gegeten en gedronken hebben, mogen zij gaan spelen. De kinderen maken gebruik van het hele pand en de buitenruimte. De pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen waar nodig. Ze geven bijvoorbeeld aanwijzingen bij de ‘make-uphoek’ over het gebruik van lotion en helpen een kind met het strikken van de veters van de voetbalschoenen.”

Meer lezen?

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Lees het hele rapport op: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure Kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Handige ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp KOS. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Ook kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp