Kinderopvang - Polsbroek

BSO Villa Polsbroek

Neem contact op
Hr. Willem van Egmondstraat 1
3415 PW
Polsbroek

Ma-Vr 06.45/07.30-08.30/08.45
Ma, Di, Do, Vr 14.30-18.00
Wo 12.30-18.00

Als je de pedagogisch medewerkers van de groep wilt spreken:
06 – 393 160 77

Als je vragen hebt over je factuur of de plaatsing van je kind:
0182 – 38 74 74
(Centraal Bureau)

Over BSO Villa Polsbroek

BSO groep De Polsbroekers van Villa Polsbroek bevindt zich in Christelijke Basisschool Eben Haëzer (Heer Willem van Egmondstraat 1) in Polsbroek. Ook kinderen van de Samuelschool uit Polsbroekerdam zijn hier van harte welkom tijdens de voor- en naschoolse uren. Lekker ontspannen en spelen na schooltijd, dat staat hier uiteraard voorop.

In de folder Praktische informatie BSO Villa Polsbroek vind je meer informatie over hoe het er op de groep aan toe gaat.

Altijd een avontuur!

Na een intensieve dag op school heeft je kind het echt nodig om even te ontspannen. Dus daar nemen we alle tijd voor bij de BSO De Polsbroekers. We eten en drinken iets en je kind kan zijn verhaal kwijt bij zijn vaste leidster. Daarna gaan we lekker spelen, buiten of binnen, met vriendjes en vriendinnetjes. Er is van alles voorhanden, zoals knutselmateriaal, buitenspeelgoed, grappige spelletjes. Ook kun je hier lekker chillen of onbedaarlijk de slappe lach krijgen, het mag hier allemaal! Regelmatig gaan we samen op stap en organiseren we leuke activiteiten. Kom dus maar op met dat avontuur!

Remond, vader van Thymen (6)

“Een hele leuke BSO, vinden wij. En daar is onze zoon het helemaal mee eens!”

Meerdere groepen

Vanaf het moment dat je kind naar de basisschool gaat, kun je in Polsbroek gebruik maken van zowel de voorschoolse opvang (VSO) als de naschoolse opvang (NSO). Een groep bestaat hier uit maximaal 20 kinderen. Op de groep staan, afhankelijk van het aantal kinderen, 1 of 2 vaste pedagogisch medewerkers. Zo hebben we altijd een luisterend oor voor ieder kind. En dat wordt gewaardeerd, weten we uit ervaring.

Virtuele rondleiding

Wil je alvast een kijkje nemen op de BSO van Villa Polsbroek? Dat kan met deze virtuele rondleiding:

Ook BSO in de schoolvakanties, of liever zonder?

Bij structurele naschoolse opvang neem je iedere week op vaste dagen NSO af, gedurende het hele jaar. Gaat je kind naar BSO Villa Polsbroek, dan kun je kiezen voor een 40 weken of 52 weken contract. Dit betekent dat je kind wel of juist niet naar ons kan komen in de schoolvakanties. Deze keuzemogelijkheid geeft jou dus nog meer vrijheid om de opvang van je kind(eren) af te stemmen op jouw wensen en situatie. Interessant als je bijvoorbeeld zelf thuis bent in de schoolvakanties of de opvang in die periode op een andere manier wilt vormgeven.

Een impressie

Speellokaal van BSO Polsbroek
speelhuis van BSO Polsbroek
Poppenhoek bij BSO Polsbroek
Lekker chillen bij BSO Polsbroek
De kapstok bij BSO Polsbroek
Aan tafel bij de BSO in Polsbroek
buitenspeeltoestel van BSO Polsbroek
Logo GGD Regio Utrecht

De GGD over...

“De beroepskrachten tonen hun betrokkenheid door met aandacht naar individuele kinderen te luisteren en aan te sluiten op de inhoud en reikwijdte van wat een kind vertelt. Zij houden intussen contact met de rest van de groep, zonder dat de persoonlijke gerichtheid op het kind hieronder lijdt.”

GGD inspectierapport en LRK nummer

Regelmatig wordt er per locatie door de GGD een inspectie gedaan. De GGD-inspecteur stelt na zijn bezoek een inspectierapport op. Dit rapport is online beschikbaar. Je vindt het rapport en het LRK nummer van deze locatie op:  www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kind ziek?

Beterschap! In onze brochure Kinderziektes kun je lezen wanneer je je kind wel of niet naar de opvang kan brengen.

Handige ouder app

Als ouder wil je natuurlijk meegenieten van de belevenissen van je kind. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang van de Waardse Kids kunnen dit met onze ouderapp KOS. Via de app delen we persoonlijke foto’s en berichten, zodat je letterlijk een inkijkje krijgt in de avonturen die je kind bij ons beleeft. Ook kun je eenvoudig zaken inzien en wijzigen via de app.

KOS ouderapp

Lees meer over onze ouder app

Om ons kwaliteitsniveau hoog te houden zijn wij lid van de Bracheorganisatie Kinderopvang. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor de kinderopvang. Onze partners selecteren wij op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Brancheorganisatie Kinderopvang
Logo Centrum voor Jeugd en Gezin
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo GGD Hollands Midden
Logo SBB
KOS ouderapp
Logo Konnect Ouderapp