kinderen spelen met moodboard

Wat is er actueel?

Check hier het nieuws van Waardse Kids Kinderopvang. Ook vind je hier de komende workshops. Waar schrijf jij je kind voor in?

Nieuws

Nieuw: Sport-BSO in Bergambacht

Voor alle jongens en meisjes die van actie houden is er vanaf 1 april 2021 iets nieuws in Bergambacht! We openen een nieuwe locatie in Bergambacht waar je kind zich heerlijk kan komen uitleven: een sport-BSO in sporthal De Waard.
Nieuws

Open Dag peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) Kleinduimpje

Wordt je kind (binnenkort) 2 jaar? Dan is het leuk om hem/haar naar de peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) te laten komen als voorbereiding op de basisschool. Kom met je peuter naar de open dag van Kleinduimpje in Bergambacht en meld je aan om kennis te maken...
Nieuws

informatie uitbetaling eigen bijdrage kinderopvang

De website van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) die de uitbetaling van de vergoeding van de eigen bijdrage kinderopvang van ouders verzorgt, is sinds deze week online. Op svb.nl/nl/vergoeding-kinderopvang kunnen ouders informatie vinden over de vergoeding, de wijze waarop het bedrag wordt berekend en wat ouders kunnen doen...
Nieuws

Geen klachten in 2019!

12 mei 2020 - In 2019 zijn bij de Geschillencommissie Kinderopvang geen geschillen ingediend over onze organisatie en/of vestigingen. Een mooie prestatie waar wij trots op zijn!
Nieuws

We zijn weer open!

11 mei 2020 - We zijn weer open! Sinds vandaag zijn de kinderdagopvang en peuteropvang locaties weer open en daar zijn we heel blij mee! De BSO locaties volgen de schooldagen van de kinderen.
Nieuws

Informatie over de compensatieregeling

22 april 2020 - Alle ouders hebben we geïnformeerd over de compensatieregeling voor de kosten van de kinderopvang en peuteropvang.
Nieuws

Waardse Kids Kinderopvang ook op Instagram

7 april 2020 - Vanaf heden kun je ons ook volgen op Instagram.
Nieuws

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle Arabisch

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle Arabisch