kinderen spelen met moodboard

Wat is er actueel?

Check hier het nieuws van Waardse Kids Kinderopvang.

Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst met basisscholen

Afspraken met basisscholen vastgelegd Omdat wij vinden dat de ontwikkeling van alle kinderen gebaat is bij goede interprofessionele afstemming en een doorgaande lijn, gaan we met de basisscholen in die kernen waar Waardse Kids opvang biedt een samenwerkingsovereenkomst aan. In deze samenwerkingsovereenkomst leggen we de mondelinge...
Nieuws

BSO blijft gesloten

Gisteren tijdens de persconferentie is medegedeeld dat de BSO tenminste tot 15 maart gesloten blijft. Wij zijn voor BSO alleen geopend voor noodopvang voor ouders met cruciale beroepen.
Nieuws

Speurtocht Krimpenerwaard morgen van start

Ben jij al klaar voor de posterspeurtocht in de Krimpenerwaard? Jong en oud kunnen speuren. Morgen in het Kontakt zitten de instructies, plattegrond en de antwoordkaarten. Dus hou dit goed in de gaten.
Nieuws

Testen van kinderen in de kinderopvang

Hierbij vind je informatie voor ouders over de testmogelijkheden van kinderen. Op de site van de GGD vind je tips om je kind op de test voor te bereiden en hoe je je kind gerust kunt stellen.
Nieuws

Kennismakingsactiviteiten Sport-BSO De Waard

Heb je de borden in Bergambacht al gezien van onze nieuwe Sport-BSO De Waard?
Nieuws

Nieuws van de Sport BSO Bergambacht

Gisteren heeft de gemeente Krimpenerwaard bekend gemaakt dat Sportcentrum De Waard in Bergambacht de komende maanden als vaccinatielocatie in gebruik zal worden genomen.
Nieuws

Kinderdagopvang en peuteropvang weer open, BSO nog dicht

Het kabinet heeft gisteren bekend gemaakt dat vanaf maandag 8 februari de kinderdagopvang (KDV) weer volledig open zal gaan. De buitenschoolse opvang (BSO) blijft gesloten.
Nieuws

Nieuw vanaf april 2021: Sport-BSO in Bergambacht

Zit je op de basisschool in Bergambacht en hou je van Sport en bewegen? Dan is onze Sport-BSO De Waard wellicht iets voor jou!