kinderen spelen met moodboard

Wat is er actueel?

Check hier het nieuws van Waardse Kids Kinderopvang.

Nieuws

Speelotheek Leentje Beer weer open voor speelgoeduitleen!

Gelukkig kan speelotheek Leentje Beer hun deuren weer openen voor speelgoeduitleen. Vanaf a.s. zaterdag bent u weer van harte welkom. Wel zijn er voorlopig nog aangepaste openingstijden.
Nieuws

Nieuws van de Speelotheek

Beste leden, Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Na een jaar van de speelotheek dicht, open, bezorgen, click & collect, videobellen, open en helaas weer dicht hopen wij echt u in 2022 weer live te mogen begroeten op de speelotheek en tijdens...
Nieuws

kerstvakantieprogramma 2021

Voor alle BSO kinderen hebben we een feestelijk kerstvakantieprogramma in elkaar gezet.
Nieuws

Speelgoed beurs Leentje Beer

Op 19 november organiseert Speelotheek Leentje Beer in Schoonhoven een speelgoed beurs. Kom je ook? Meer info in de bijlage.
Nieuws

BSO herfstvakantie programma

De BSO teams hebben weer een leuk vakantieprogramma samengesteld voor de herfstvakantie.
Nieuws

Speelgoedbeurs Speelotheek Leentje Beer

Het is weer zover! Op vrijdag 19 november 2021 organiseert Leentje Beer een speelgoedbeurs in de speelotheek. Hier vind je veel speelgoed, spelletjes, boeken, puzzels en games. Speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar!
Nieuws

Nieuw locatie Villa Waterviolier

Onze nieuwe locatie aan de Waterviolier in Schoonhoven die de toepasselijke naam Villa Waterviolier krijgt, is bijna af.
Nieuws

BoekStartdag voor kinderen en ouders van 0-2 jaar

BoekStartdag - Jij bent de beste verhalenverteller! Op zaterdag 19 juni doet de Bibliotheek Krimpenerwaard mee aan de landelijke BoekStartdag.