kinderen spelen met moodboard

Wat is er actueel?

Check hier het nieuws van Waardse Kids Kinderopvang.

Nieuws

Nieuw locatie Villa Waterviolier

Onze nieuwe locatie aan de Waterviolier in Schoonhoven die de toepasselijke naam Villa Waterviolier krijgt, is bijna af.
Nieuws

BoekStartdag voor kinderen en ouders van 0-2 jaar

BoekStartdag - Jij bent de beste verhalenverteller! Op zaterdag 19 juni doet de Bibliotheek Krimpenerwaard mee aan de landelijke BoekStartdag.
Nieuws

Verrassingstas van de bibliotheek

De bibliotheek biedt voor leden en kinderen de mogelijkheid een verrassingstas aan te vragen.
Nieuws

Vacatures: kom je bij ons werken?

Wij hebben momenteel diverse leuke vacatures. Geïnteresseerd? Kijk verder op onze website onder Werken bij Waardse Kids.
Nieuws

Meivakantie programma BSO

De BSO mag sinds vandaag weer open! En daar zijn we wat blij mee. Wat fijn om alle kinderen weer te zien.
Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst met basisscholen

Afspraken met basisscholen vastgelegd Omdat wij vinden dat de ontwikkeling van alle kinderen gebaat is bij goede interprofessionele afstemming en een doorgaande lijn, gaan we met de basisscholen in die kernen waar Waardse Kids opvang biedt een samenwerkingsovereenkomst aan. In deze overeenkomst leggen we de mondelinge...
Nieuws

BSO blijft gesloten

Gisteren tijdens de persconferentie is medegedeeld dat de BSO tenminste tot 15 maart gesloten blijft. Wij zijn voor BSO alleen geopend voor noodopvang voor ouders met cruciale beroepen.
Nieuws

Speurtocht Krimpenerwaard morgen van start

Ben jij al klaar voor de posterspeurtocht in de Krimpenerwaard? Jong en oud kunnen speuren. Morgen in het Kontakt zitten de instructies, plattegrond en de antwoordkaarten. Dus hou dit goed in de gaten.