workshop Zilvermuseum

Workshops

Kinderen genieten van het uitproberen van nieuwe dingen. Ze leren en ontdekken, doen leuke ervaringen op, snuiven cultuur, kunnen lekker bewegen of maken zelf dingen waarvan ze niet wisten dat het kon. Waardse Kids Kinderopvang organiseert daarom meerdere keren per jaar een serie bijzonder leuke workshops om kinderen kennis te laten maken met allerlei vormen van kunst en cultuur.

Naar de workshops

Ook voor jouw kind!

Alle basisschoolkinderen uit Schoonhoven mogen zich inschrijven voor deze workshops. Het maakt niet uit of je kind bij ons op de opvang zit of niet. We doen dit op verzoek van gemeente Krimpenerwaard als invulling van de combinatiefunctie Cultuur. Doel van deze regeling is voor iedereen een leven lang sporten, bewegen en deelnemen aan cultuur mogelijk maken. Wij vinden het een eer om deze (talent)ontwikkeling te mogen organiseren. En we zitten bomvol ideeën voor de komende tijd!

Op onze nieuwspagina vind je het actuele aanbod van onze workshops. Daar kun je je kind ook direct aanmelden voor een leuke workshop.

workshop knutsel

Hoe werkt het?

Drie keer per jaar krijgt je via school het nieuwe aanbod. Klanten van Waardse Kids Kinderopvang ontvangen het aanbod ook via de mail. Per workshop betaal je een kleine eigen bijdrage. Een workshop gaat alleen door als er voldoende deelnemers zijn. Voor iedere workshop is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Dit verschilt per workshop. Voor sommige workshops kunnen wij, bij grote belangstelling, een extra groep opstarten.

Kind wel/niet op de BSO?

Zit je kind op de dag van de workshop op de BSO, dan brengt een pedagogisch medewerker hem of haar naar de locatie van de workshop. Ook halen we je kind weer op. Als je kind op de dag van de workshop geen gebruik maakt van de BSO, of als hij of zij überhaupt niet op de BSO zit, dan breng en haal je zelf je kind zelf naar en van de workshop.

Aanmelden voor een workshop?

Wil je je kind opgeven voor een of meerdere workshops, dan raden wij je aan dit snel te doen. Als de workshop vol is, plaatsen we je kind op de reservelijst. Wanneer we een extra workshop starten, kan het gebeuren dat we kinderen op een ander tijdstip moeten indelen. Zo krijgen zoveel mogelijk kinderen de kans om deel te nemen aan een gewilde activiteit.

Online formulier

Om je kind aan te melden gebruik je het inschrijfformulier dat je onder iedere workshop vindt. Vul het formulier volledig in. Na inschrijving ontvang je van ons een mail ter bevestiging.

Gaat het door?

Uiterlijk een week voor de start van de workshops stellen we je op de hoogte of je kind kan deelnemen aan de workshop. Ook ontvang je dan eventueel aanvullende informatie.

Zoek een leuke workshop!

Zo kan je kind tóch meedoen

Wil je kind graag meedoen, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Wij zijn intermediair van dit fonds. Met steun van dit fonds is het mogelijk dat ook kinderen uit gezinnen die financieel minder draagkrachtig zijn mee kunnen doen aan de workshops. Meer informatie hierover vind je op: jeugdfondssportencultuur.nl. Of neem contact met ons op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

“Een workshop zilversmeden, een typecursus, creatieve workshops, een musical workshop, Lekker bakken en koken, Sovatraining met een pony, er is zoveel leuks dat het soms moeilijk kiezen is…”
Stephanie, mama van Stella (7)
workshop natuur eierdoos

In het kort:

  • Voor alle basisschoolkinderen in Schoonhoven en Polsbroek.
  • Afwisselend aanbod.
  • Ontdek je talent